Luukku 19 - Koristeita joulukuuseen

Tekaisin styroxpalloista ja -sydämistä sekä huovutusvillasta vähän joulukuusen koristeita. Ajattelin ensin, että annan näitä joulutervehdyksenä äidille ja anopille, mutta en ole enää varma raaskinko:-D
En ole varma tuleeko meille tänä vuonna kuusta, mutta nämä ovat kauniita vadillakin tai isossa maljassa vaikkapa lasipallojen kanssa.

Minulla oli tuolla korissa vähän värikkäämpiäkin villoja, mutta jotenkin näistä tuli taas tällaisia neutraaleja. Nämä olivat tosi helppotekoisia, vaikkakin nuo pienet helmet olivatkin aika ärsyttäviä liimattavia. Niiden piti olla itsestään tarttuvia (tai sitten en osaa yhtään englantia), mutta eivät ne kyllä tarttuneet kunnolla, eivät tällä kertaa edes sormiin. En ole varma kehtaanko kertoa, että onnistuin kuitenkin liimaamaan virkkuukoukun kiinni yhteen sydämistä... Jep. Olin itsekin aika vaikuttunut. Ai mitä tein virkkuukoukulla? Tökin reikiä sydämiin ripustusnauhan kiinnittämistä varten ja sohin sitten liimaa sinne sekaan. Sain melkoisen riuhtomisen jälkeen virkkuukoukun irti ja panin kuumaliimapistoolin pois. Korjasin sydämen villan kanssa ja jatkoin liimaamista erikeeperillä. Nää mun touhut ovat melkoista yritys-erehdys-oppimista.

Lupaan nyt lopettaa huovuttamisesta jauhamisen melkein koko loppuvuodeksi. Yksi työ on tuolla kaapissa piilossa odottamassa joulua. Joudun ehkä vilauttamaan sitä välipäivinä. En mahda mitään, että tuo villaisuus on jotenkin viehättävää, varsinkin näin talvella.



Kommentit

  1. Ihania! Onko sun vuorokaudessa enemmän tunteja kuin meillä muilla vai nukkuuko teidän molemmat neidit pitkiä päiväunia? Nimim. -voi kun olisi kiva väsätä kaikkea itse, jos aikaa riittäisi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mulla tällä hetkellä on enemmän tunteja vuorokaudessa kuin muilla. Sen verran vahva on tämä miehitys täällä kotona... Ja mä priorisoin: en ole tehnyt mitään joulusiivousta ja menen jouluksi valmiiseen pöytään muiden nurkkiin:-D Jonkun verran värkkäilen tuon isomman kanssa näitä juttuja, pikkusisko sentään nukkuu vielä edes jonkinlaiset päiväunet.

      Poista

Lähetä kommentti