Mainio picnic-kassi Wellsinki

Blogiyhteistyö

Sähköpostiini kilahti kutsu tulla tutustumaan uuteen WELL-kahvilaan ja samalla maistelemaan heidän uutuussettiä eli täysin vegaanista picnic-kassia. Kuulosti todella houkuttelevalta, joten marssin paikalle.

Olin noteerannut kahvilan jo aiemmin ja myös asioinut siellä vegaanisten leivonnaisten perässä. Konsepti on kaiken kaikkiaan kiva: sijainti on loistava (Helsingin rautatieasemaa vastapäätä), aukiolot moneen menoon sopivat ja tuotteet nerokkaita ja herkullisia. Vai miltä kuulostaa mustapapu-avokadowrap, pinaatti-kikhernepita tai porkkalabagel?



Nyt pääsin maistelemaan vappuna myyntiin tulevan picnic-kassin antimia. Kassi on siis valmis picnicsetti kahdelle: dippikasviksia ja hummusta, kaksi täytettyä bagelia, kaksi kuppikakkua ja kaksi sitruunaista inkiväärijuomaa. Lisäksi kassissa on servettejä ja sievä, ruudullinen liina. Kassin voi tilata etukäteen verkkokaupasta tai ostaa paikan päältä. Hintaa kassille tulee 29 euroa, joka on minusta varsin kohdillaan. Evästä oli nimittäin ihan riittämiin.


Helsinki Bagel (mm. nyhtökauraa ja lehtikaalia) oli tosi herkullinen, tämmöisen käyn haukkaamassa lähitulevaisuudessa aivan takuulla ja ostan näitä evääksi kun heilun nappuloiden kanssa kaupungilla. Samoin inkiväärijuoma oli aivan mainio. Kuppikakkukin oli hyvää, tosin siinä vaiheessa aloin olla jo varsin kylläinen.

Kassi on kiva keksintö, ja sille on varmasti tilausta. Oikeasti täysin vegaaniset vastaavat vaihtoehdot ovat todella vähissä. Picnicsäätä ei taida ihan lähipäiville olla luvassa, mutta kyllä sekin sieltä tulee. Ja eikös viileähkö vappusää ala olla jo ihan keskeinen vappuperinne?

Kommentit